Известие

Collapse
No announcement yet.

Странични огледала

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
    Първо - ще ходя при човек дето знае и майчиното мляко на 166-ците
    Кой е тоя млекар... сподели и с нас.
    безплатни обяви
    Моята 166

Comment

...от шофьорската врата дето е панела за стъкла и огледала мога само да свалям на предна дясна стъклото , а не мога да го вдигам .. от дясната врата си се вдига , но от шофьорската само надолу и е много неудобно...
      ... никой не отговаря и май ще ходя и аз на жичкаджия
      От копчето е.
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
        От копчето е.
        Смених 2 и не иска .. :/
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

На самата платка нали има едни контактори дето са покрити с мънички найлончета - те от тях може да е, то на пластмасовото копче, кво има да му се развали освен да му се счупят крачетата.
          166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от SoHm Покажи съобщение
            На самата платка нали има едни контактори дето са покрити с мънички найлончета - те от тях може да е, то на пластмасовото копче, кво има да му се развали освен да му се счупят крачетата.
            А какво трябва да направя ?

Comment

Нямам никаква представа как би могло да се ремонтира нещо такова, но аз бих пробвал в сервиз за аудио или видеотехника.
              166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от SoHm Покажи съобщение
                Нямам никаква представа как би могло да се ремонтира нещо такова, но аз бих пробвал в сервиз за аудио или видеотехника.
                Ок , благодаря

Comment

За стъклото , днес пробвахме мойта машинка на друга кола и си вдига стъклото без проблем .. вероятно е прекъснат някой кабел някъде , но нямахме толкова време , за да го търсим!

П.П. По темата за страничните огледала - някой да ме светне кой е бушона за регулирането им? И дали изобщо е отделен бушон за регулирането или прибиране и регулиране са на 1 и да търся проблема на друго място

Comment

Аз така и не открих кои е бушона,и на двете всичко е еднакво
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                      Аз така и не открих кои е бушона,и на двете всичко е еднакво
                      За прибирането имам идея , какво може да е Буксите на огледалата горе в основата им

Comment

За прибирането имам идея , какво може да е Буксите на огледалата горе в основата им
                        тоест буксата в триъгълната пластмаса на вратата ли?

виждам че има моторчета на огледалата...пръсках ги ,лизах ги,какво ли не ги правих...поне на едното реотана започна да топли на половина
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

тоест буксата в триъгълната пластмаса на вратата ли?
                          Да , точно те , на лявото са 4 букси , а на дясното 3 .. нямам представа защо е така Аз понеже днес си сложих огледалата (тези които имат функцията да се прибират и си умирам от кеф) и обърнах внимание

Comment

Я раздуй от къде ги взе,в случай че с моите няма да се получи.Другата 166-ца ще отлита може би при баща ми.А тепърва да взимам огледалата не върви..

Comment

Я раздуй от къде ги взе,в случай че с моите няма да се получи.Другата 166-ца ще отлита може би при баща ми.А тепърва да взимам огледалата не върви..
                              Ами ако е от огледалата .. лесно можеш да си ги смениш Не отнема повече от половин час , до 40 минути и за двете страни А мойте дойдоха още когато си взех колата , защото тя беше .. меко казано отвратителна отвътре и я взех с друг цял салон и 4 врати от Италия

Comment

Колеги, как се свалят страничните огледала? Като натисна копчето за прибиране почват да издават някакъв странен звук. Лявото мога си го прибера без никакъв проблем с ръката, а дясното като го бутна леко и се прибере до средата. Според мен има нещо счупено в лявото.. Какво може да ме посъветвате?
                                Alfa Romeo 166 2.0 16v T.S

Comment

Working...
                                X